Mobilbarát weboldal

Mobilbarát weboldal

Ön valószínűleg elfoglalt ember, így nem találkozott még ezzel a kifejezéssel az interneten. De legalább annyira népszerű ez a szó manapság, mint a Facebook. Ha pedig már véletlenül hallott róla, akkor az Ön számára is lesz újdonság abban a pár mondatban, amit összefoglaltunk erről a technológiáról.

Mit jelent a reszponzivitás?

Az okoseszközök rohamos elterjedésével igény lett arra, hogy az asztali számítógépeken jól használható weboldalakat valahogy átültessük kisebb kijelzőméretre is.

Megjelentek az m.weboldal.hu alakú weboldalak. Lehet, hogy találkozott is már ilyennel, vagy éppen Önnek is volt ilyen weboldala. Ha még mindig van, akkor javaslom, hogy cserélje le, mert számos hátránya van.

A második nagy próbálkozás már sikeresebbnek bizonyult, ugyanis kielégítette az összes olyan elvárást, ami a keresőoptimalizálást, a karbantartást, a felhasználói élményt illeti. Ez a reszponzív technológia. 

Kérjen ajánlatot még ma!

Kiemelt referenciák

Dr. Békési Diána fogász weboldala

Munkánk során Diának szerettünk volna egy olyan weboldalt és arculatot elkészíteni, amely tükrözi a személyiségét. Így kedvességet és megbízhatóságot sugárzik a holnap, de megvan benne a kellő szakmaiság is. Az oldal mobilbarát és keresőoptimalizált is. Rendelkezik bloggal, illetve egy szakértői kérdezz-felelek résszel, ahová minden kedves érdeklődő kérdéseit várjuk. Online bejelentkezési lehetőséget is biztosítunk, amely össze van hangolva a nyitvatartással. Ezáltal a fejléc szövege attól függően változik, hogy jelenleg tud-e beteget fogadni a doktornő, vagy sem.

EventNav

Információ. Okostelefonokon.

Maximális minőség

Ügyfélbarát, megbízható, korrekt, és nem utolsó sorban profi minőség. Szeretek Marcellal és a Webness Webügynökséggel együtt dolgozni, jól működik a kommunikáció, képesek a designerek fejével is gondolkodni, a határidők mindig tartva vannak, problémás kérdésekre is mindig találunk megoldást, mindezek mellet maximális minőség is jellemzi a leadott munkákat.

Bács Levente - Pump City

Bács Levente

tulajdonos Pump City

Elégedett vagyok

Abszolút elégedett vagyok a munkátokkal. Ha az iskolában lennénk, akkor csillagos ötös osztályzatot adnék. Külön díjazom a rugalmasságotokat és udvariasságotokat. Köszönöm, ahogy hozzám és a weboldalamhoz álltatok az elejétől a végéig és hogy ez nem változott a fizetés után sem.

Dr. Békési Diána - Nádi-Dental Kft.

Dr. Békési Diána

szájsebész Nádi-Dental Kft.
Hívjon most!
Szikora Marcell

06-70/702-15-30

Szikora Marcell

vezető fejlesztő

"Garantálom, hogy kézzel fogható eredményekre váltjuk elképzelését. Hívjon most!"

Ezt kell elkerülnöd, ha reszponzív dizájnt akarsz

A neten ma már körülbelül minden nyolcadik oldal reszponzív dizájnt alkalmaz - legalábbis a legnépszerűbb, legolvasottabb oldalak közül. Ez a szám egyre nő, sokan azonban nincsenek tisztában azzal, hogy magában a reszponzivitás még nem minden.

Valóban megtérül a reszponzív dizájn?

Az üzletben bármilyen befektetésnek akkor van csak értelme, ha legalábbis hosszú távon számíthatunk a megtérülésére. Így van ez a webes jelenléttel is.