Összes Weboldal készítés Mobilbarát weboldal Wordpress weboldal Webshopkészítés Közösségi oldalak Céges bemutatkozó weboldal Landolóoldal-tervezés Vevőszerző weboldal Weboldal fogászoknak Egyedi szoftverfejlesztés Vállalat- és termelésirányító szoftverek

D-Link - mydlinkhome.hu

Wordpress alapra épített weboldal, amely D-Link eszközöket mutat be otthoni felhasználóknak. A funkciók között szerepel a terméktámogatási dokumentumok, szoftverek letölthetősége, termékbemutatók megtekinthetősége és viszonteladók keresése az országban.

D-Link - smartmegoldasok.hu

Wordpress alapra épített weboldal, amely D-Link eszközöket mutat be vállalati közönségnek. A funkciók között szerepel a termékösszeállítás, terméktámogatási dokumentumok, szoftverek letölthetősége, termékbemutatók megtekinthetősége és viszonteladók keresése az országban.

Foodyny - digitális éttermi szolgáltatás és közösség

A Foodyny egy összetett, digitális éttermi szolgáltatás és közösségi weboldal egyben. Több olyan éttermi funkciót egyesít, amelyekkel már máshol lehetett találkozni, de egy márkanév alatt még nem.

Xexifi - társkereső oldal

Egy CodeIgniter alapokra épült, egyedi reszponzív társkereső oldal. Többek között GPS alapú keresés, videófeltöltés és videochat funkciókkal.

Total Damage Store

A totaldamage.blog.hu oldal tulajdonosai úgy döntöttek, hogy nyitnak egy webshopot a küzdősportok szerelmeseinek. A legkülönfélébb utcai viseleteket találhatjuk meg az üzletben. Szűrhetünk márkák alapján, vannak női és férfi ruhák, illetve kiegészítők is. A megvalósítás természetesen reszponzív. És a borítás alatt Wordrpess motor pörög, amelyen párhuzamosan egy különálló blog is fut.

Grabo Bakos művész weboldala

Egy letisztult és egyszerű tervezés alapján készült bemutatkozó weboldal, amelyről elérhető Gábor YouTube csatornája, Facebook oldala és SoundCloud lejátszási listája is. Az ibizai partyélet kedvelt szaxofonosának közvetlen üzenet küldhető a weboldal keresztül.

Orha Művek Kft céges weboldal

Egy olyan céges weboldalt szerettünk volna elkészíteni Orha úr számára, amely hűen mutatja be az érdeklődőknek az Orha Műveket. Elsődleges volt, hogy a referenciákat kiemelten kezeljük. Nagy felbontású képek, releváns ügyfélvélemények, térképes elhelyezés támasztják alá, hogy nem csak országos szinten, hanem egy nemzetközileg is sikeres cég weboldalán járunk. Mindez lényeges, hisz nem csak egy bemutatóoldalt szerettünk volna készíteni, hanem egy önállóan értékesíteni képes rendszert. Így Google Adwords hirdetésekhez kapcsolható, láthatatlan landoló oldalak is helyet kaptak a honlapon belül.

Fundango - Cut Your T

A Fundango felkérésére egy interaktív lookbookot készítettünk. Az elvárás az volt, hogy mobilon is jól működő egérmozgatásra reagáló felületet készítsünk. Ha az egér mutatóját a képernyő egyik szélétől a másikig visszük, akkor a modelljeink forognak, így bemutatva az adott ruházat minden részletét. A működés hasonló az érintőképernyős eszközökön is, természetesen ott az ujjunk mozgatásával érhető el az eredmény.

Dr. Békési Diána fogász weboldala

Munkánk során Diának szerettünk volna egy olyan weboldalt és arculatot elkészíteni, amely tükrözi a személyiségét. Így kedvességet és megbízhatóságot sugárzik a holnap, de megvan benne a kellő szakmaiság is. Az oldal mobilbarát és keresőoptimalizált is. Rendelkezik bloggal, illetve egy szakértői kérdezz-felelek résszel, ahová minden kedves érdeklődő kérdéseit várjuk. Online bejelentkezési lehetőséget is biztosítunk, amely össze van hangolva a nyitvatartással. Ezáltal a fejléc szövege attól függően változik, hogy jelenleg tud-e beteget fogadni a doktornő, vagy sem.

Leltár program

Ráhúzható bármilyen termékcsoportra, márka és kategórialebontásban. Ha termék érkezik be, vagy kerül ki a boltból, akkor az külön rögzíthető, visszakereshető.

Személyügyi program

Az összes dolgozó adata egy adott rendszerben, amelyben végtelen számú kombináció áll rendelkezésre a lekérdezésekhez. Mindez összekötve a munkaidő beosztást végző rendszerrel.

Munkaidő nyilvántartás

Részlegenkénti munkaidő előretervező, többszintű felhasználói jogosultsággal, illetve kimutatásokkal, automatikus bérfeladással. Szabadságok és munkaszüneti napok kezelve.

StartupNaptár

Légy naprakész a startup világban. Iratkozz fel a hírlevélre, vagy töltsd le az okostelefonos naptárak egyikét.

EventNav

Információ. Okostelefonokon.

SuperTruper szerszámbolt

Sárospatak legkiválóbb szerszámüzletének weboldala. Elég komoly ráncfelvarráson esett át az előző oldalhoz képest. Ráadásul teljesen mobilbarát megjelenést kapott. De ennél még tovább mentünk! A főoldalon megtalálható egy Magyarország térkép, amely minden böngészőmérethez igazodik. Ráadásul ha a megyék bármelyikére rávisszük az egerünket, akkor megjelenik az adott terület képviselőjének elérhetősége is. Szintén mobilbarát az egérrel lapozható online katalógus, amely tartalmazza az összes elérhető terméket, kategóriákra bontva, cikkszámokkal és képekkel.

Nami Webshop

A Nami oldala abból a szempontból érdekes, hogy két jól elkülöníthető szakaszban készült el. Az első fázis egy céges bemutatkozó weboldal elkészítése volt. A célja a cég és a termékek bemutatása szövegesen, illetve fotókkal. A második fázisban egy webshop modult építettünk be a már meglévő rendszerbe. Ezáltal már nem csak nézegetni lehet a figurákat, de meg is lehet őket vásárolni. Az oldal szerkezetét nézve mobilbarát és több nyelven is működik.

Huszti Autómosó

A Huszti Autómosó számára készített céges weboldal reszponzív alapokon nyugszik. Úgynevezett "one page" honlap, amely egyetlen egy oldalból áll. Ez azt jelenti, hogy a felső menü mindig látszik és egy menüpontra kattintva a kapcsolódó tartalomra gördül a nézet. Parallax elemeket is alkalmaztunk, amelyek többsíkúvá teszik az élményt: olyan, mintha több réteg egymáson mozogna scrollozás közben.