Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés

Csak technológiai korlátja van annak, hogy mit tudunk megvalósítani egy egyedi szoftverrel. A jó hír pedig az, hogy ez a határvonal nagyon széles, így remek lehetőségeink vannak. 

Vállalat- és termelésirányítási rendszerek

Üzleti, vállalatirányítási vagy termeléskövető szoftverek segíthetik a vezetőket abban, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek és számszerűsítve láthassák azt, hogy mi az amin változtatniuk kell a nagyobb hatékonyság elérése érdekében. További részletek a Vállalat- és termelésirányítási rendszerek szolgáltatásunk aloldalán.

Beléptető rendszerek

Nem a hagyományos funkciókkal rendelkező beléptető rendszerek egyikét kínáljuk. A mi rendszerünk egy olyan modulokkal bővített változat, amely segítségével nem csak nyomonkövethetjük dolgozóink tartozkódási helyeit, de menedzselhetjük is őket. Így tudhatunk arról, hogy ki mikor volt beteg és mikor megy szabadságra. További információk a Beléptető rendszereket tárgyaló aloldalon.

Alvállalkozói munka

Nagyon szeretünk más ügynökségekkel dolgozni, mert tapasztalataink szerint mindig professzionális az együttműködés. További részletek az Alvállalkozói munka aloldalon olvashatóak.

Kiemelt referenciák

D-Link - mydlinkhome.hu

Wordpress alapra épített weboldal, amely D-Link eszközöket mutat be otthoni felhasználóknak. A funkciók között szerepel a terméktámogatási dokumentumok, szoftverek letölthetősége, termékbemutatók megtekinthetősége és viszonteladók keresése az országban.

D-Link - smartmegoldasok.hu

Wordpress alapra épített weboldal, amely D-Link eszközöket mutat be vállalati közönségnek. A funkciók között szerepel a termékösszeállítás, terméktámogatási dokumentumok, szoftverek letölthetősége, termékbemutatók megtekinthetősége és viszonteladók keresése az országban.

Leltár program

Ráhúzható bármilyen termékcsoportra, márka és kategórialebontásban. Ha termék érkezik be, vagy kerül ki a boltból, akkor az külön rögzíthető, visszakereshető.

Személyügyi program

Az összes dolgozó adata egy adott rendszerben, amelyben végtelen számú kombináció áll rendelkezésre a lekérdezésekhez. Mindez összekötve a munkaidő beosztást végző rendszerrel.

Vállalat- és termelésirányító szoftverek

Webes alapú megoldásainkat kínáljuk bármilyen típusú adminisztrációs, vagy termelésirányítási probléma megoldására. Bármikor, bármilyen böngészőből elérhető, azonnali adatokkal szolgálunk, amelyeket akár okostelefonnal is, alkalmazás telepítése nélkül elemezhetünk. Exceles, vagy papír alapú megoldások helyett Egy vállalat egy bizonyos méretig és ideig elvezényelhető papír alapon, de hamar kaotikussá válhat a dolog, ráadásul visszakövethetetlen, hogy mikor mi történt. Az Excelben vezetett adatok már nyújtanak bizonyos fokú rugalmasságot, de egyedi problémáinkra csak nyögvenyelősen alkalmazható. Egy egyedileg tervezett, kifejezetten a probléma megoldását célzó, a megrendelő cég igényeire szabott megoldsát kínálunk, amely munkaórákat spórol meg és extra statisztikai elemzés lehetőségét nyújta a vezetők számára. Elavult rendszerek lecserélésére Munkánk során többször találkoztunk már olyan esettel, hogy elavult, régi, a feladatát a mai igényekhez mérten csak részben ellátó alkalmazással dolgozott ügyfelünk. Ezeket a szoftvereket újraterveztük és teljesen új külsővel, a modern technológiát felhasználva, azok hatékonyságát is megnövelve valósítottuk meg.  Integráció Szoftvereink bármilyen egyéb, a cégnél már használatban lévő rendszerrel összeköthető, a kettő között adatcsere és folyamatos kommunikáció megvalósítható. Így például beléptető rendszerek, termelést vizsgáló rendszerek, vagy bármilyen pénzügyi rendszer is alkalmas arra, hogy szoftverünkben szerepet kapjanak bizonyos funkciók megvalósításakor.

Beléptető rendszerek

Beléptető rendszereink több szempontból is egyediek. Nézzük viszont elsősorban az alap funkciókat: Definiálható területek Jogosultsági szinten területenként RFID kártya alapú működés   Munkabeosztási modul Mivel a beléptető kapuk használata során egy dolgozó adatait rögzítjük, így megmondható, hogy meddig tartózkodott benn a munkacsarnokban, illetve mennyi időt töltött az öltözőben, pihenőben, vagy dohányzóban. Ezen adatok alapján a hónap végén összevethető eredményt kaphatunk az előre eltervezett munkarenddel, majd ezt jóváhagyva pár gombnyomásra elküldhető a tényleges munkavégzési, illetve szabadságolási információ csomag a könyvelésre. Természetesen ezen adatok ellenőrzésére több eszköz is rendelkezésre áll, amelynek az a célja, hogy csak a valós munkavégzésért járó díj kerüljön kifizetésre és hogy pontosan nyomon lehessen követni a táppénzen, vagy szabadságon lévő kollegákat. Azonnali ellenőrizhetőség A munkabeosztási modul segítségével előre meghatározható, hogy melyik dolgozó melyik területen fog tartózkodni a nap során. A területre belépve okostelefonon keresztül a vezető ellenőrizni tudja a belépési adatok alapján, hogy minden dolgozó a területen tartózkodik-e, illetve van-e olyan, akinek nem szabadna az adott helyen lennie. Emellett egy dolgozó kártyáját beolvasva az okostelefon azonnal meg tudja mondani, hogy a dolgozó mióta áll alkalmazásban a cégnél, illetve milyen munkaterületre lett beosztva.  Természetesen a beléptető kapuk is azonnal ellenőrizhetőek online, illetve távolról irányíthatóak. További funkciók További funkciókkal is rendelkezik rendszerünk. Ilyen például a vendék kártyák kezelése, az automatikus szinkronizáció hálózati hiba esetén, illetve számos egyéb is, melyről szívesen adunk tájékoztatást személyesen, telefonon, vagy emailben...

Alvállalkozói munka

Számos alkalommal dolgoztunk már együtt más ügynökségekkel. Legtöbb esetben kész koncepciót hoznak és kivitelezéssel bíznak meg minket. Nagyon szívesen dolgozunk ilyen struktúrában, mert általában profin előkészített projektben vehetünk részt. Amit kínálunk Számunkra nagyon fontos, hogy a megígért minőséget, a megígért határidőn belül szállítsuk. Előfordult már, hogy irreális elvárások miatt nem vállaltunk megbízást, mert a kért határidőn belül nem tudtuk volna az általunk elvárt minőséget nyújtani. Minden esetben odafigyelünk, hogy amit ígértünk azt megvalósítsuk, hogy amit már egyszer megbeszéltünk, azt a legritkább esetben kelljen újra átrágni. Fontosnak tartjuk, hogy mindig rendelkezésre álljunk. Nem tűnünk el és mindig elérhetőek vagyunk munkaidőben. A technológiákat nézve rugalmasak vagyunk és szívesen tanulunk. A repertoárban a következő technológiák és eszközök állnak a rendelkezésünkre: CodeIgniter PHP Wordpress - egyedi pluginek és sablonok JavaScript/JQuery  Responsive HTML5/CSS3 Bootstrap  Linux Haladó dokumentáció olvasás angolul Alap beszélgetési szint angolul   Amit elvárunk Szeretjük, ha az elvásárok és az alapanyagok is professzionálisak. A leghatékonyabban így dolgozhatunk együtt. Szeretjük a jól előkészített projekteket, leírásokat, dokumentációt, illetve, hogy a design elkészülésében mi is részt vehetünk. Áraink tükrözik a szállítandó munkáink minőségét és az igényességet, amellyel minden probléma elé állunk. Szeretjük a pontos, gyors fizetést is. Általában első együttműködésnél előleget is kérünk. Rugalmasak vagyunk, de egy futó projekt esetén beérkező ügyfélkéréseket és módosításokat megbeszélés alapján hozzászámoljuk az eredeti kiajánlott árhoz. Keressetek minket!

Bankkártyás fizetés beépítése weboldalba

Szenved, mert megrekedt? Nincs, aki segítsen abban, hogy bankkártyával is fizethessenek a vásárlói a weboldalán? Segítünk! Még nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb banki szolgáltató? Ne aggódjon, mert segítünk megtalálni az Önnek megfelelőt. Nem jártas a banki adminisztrációban? Semmi probléma. Van néhány olyan kapcsolattartónk, aki segít az ügyintézésben. Wordpresst használ? Gyors megoldást tudunk szállítani abban az esetben is, ha Ön Wordpresst használ, ez nem probléma számunkra. Egyedi a weboldala? Ha teljesen egyedi weboldala van, az sem jelent akadályt. Megvizsgáljuk és ha a megfelelő keretrendszert használja, akkor tudunk segíteni. Ne aggódjon, mert az esetek 90%-ában könnyű dolgunk van. Keressen minket! Munkaidőben telefonon érhet el bennünket: 06-70-702-1530 Emailben pedig folyamatosan várjuk jelentkezését: info@webness.hu Milyen banki szolgáltatókat tudunk beépíteni? Barion, Borgun, PayPal, OTP, OTP Simple, OTP Szép Kártya, K&H, K&H Szép, MKB Szép, CIB Bank, PayU, PayLike, PaySafe, Six Payments, Unicredit, stb... Milyen webes rendszerekbe tudunk beépíteni? Előfizetéses rendszerek, gyorsfizetéses rendszerek, webshopok, Wordpress oldalak, Joomla oldalak, egyedi PHP weboldalak, stb...

Megoldóember

Kevés az olyan cég, amit 3-5 évvel később is ugyanarra a feladatra, ugyanazon a néven el lehet érni - a Webness vezetője nekünk évek óta szállít megoldásokat, és sokadik ügyfélnek tudunk jól teljesíteni azért, mert van megoldóember a háttérben, akire számíthatunk. Technológiailag egyre rugalmasabbak és olyan megoldásokat is hajlandóak megismerni, amikkel nekünk még nem volt tapasztalatunk. A munkához kapcsolódó kommunikáció hatékony. Ha kérdés van, azt egy hónapokig tartó munka esetén is 3x1 óra alatt tisztázzuk, és a végén nem kell minden szőnyeg alá benézni, hogy tényleg van-e ott parketta.

Horváth Oszkár - Inteliza, Inc

Horváth Oszkár

ügyvezető igazgató Inteliza, Inc

Ár/érték arány nagyon jó

A közösen kidolgozott rendszereink megoldása nagyon hatékonyan, rugalmasan történt. A Webness által létrehozott szoftverek kialakításánál teljes mértékben a megrendelő igényei voltak szem előtt tartva. Nagyon pozitív a hozzáállásuk a tesztidőszak letelte utáni problémák megoldásához. Nem utolsó sorban a munkájuk ár/érték aránya nagyon jó.

Zelerik Attila - Medor Kft.

Zelerik Attila

ügyvezető igazgató Medor Kft.
Hívjon most!
Szikora Marcell

06-70/702-15-30

Szikora Marcell

vezető fejlesztő

"Garantálom, hogy kézzel fogható eredményekre váltjuk elképzelését. Hívjon most!"