Alvállalkozói munka

Alvállalkozói munka

Számos alkalommal dolgoztunk már együtt más ügynökségekkel. Legtöbb esetben kész koncepciót hoznak és kivitelezéssel bíznak meg minket. Nagyon szívesen dolgozunk ilyen struktúrában, mert általában profin előkészített projektben vehetünk részt.

Amit kínálunk

Számunkra nagyon fontos, hogy a megígért minőséget, a megígért határidőn belül szállítsuk. Előfordult már, hogy irreális elvárások miatt nem vállaltunk megbízást, mert a kért határidőn belül nem tudtuk volna az általunk elvárt minőséget nyújtani.

Minden esetben odafigyelünk, hogy amit ígértünk azt megvalósítsuk, hogy amit már egyszer megbeszéltünk, azt a legritkább esetben kelljen újra átrágni. Fontosnak tartjuk, hogy mindig rendelkezésre álljunk. Nem tűnünk el és mindig elérhetőek vagyunk munkaidőben.

A technológiákat nézve rugalmasak vagyunk és szívesen tanulunk. A repertoárban a következő technológiák és eszközök állnak a rendelkezésünkre:

  • CodeIgniter PHP
  • Wordpress - egyedi pluginek és sablonok
  • JavaScript/JQuery 
  • Responsive HTML5/CSS3
  • Bootstrap 
  • Linux
  • Haladó dokumentáció olvasás angolul
  • Alap beszélgetési szint angolul
     

Amit elvárunk

Szeretjük, ha az elvásárok és az alapanyagok is professzionálisak. A leghatékonyabban így dolgozhatunk együtt. Szeretjük a jól előkészített projekteket, leírásokat, dokumentációt, illetve, hogy a design elkészülésében mi is részt vehetünk.

Áraink tükrözik a szállítandó munkáink minőségét és az igényességet, amellyel minden probléma elé állunk. Szeretjük a pontos, gyors fizetést is. Általában első együttműködésnél előleget is kérünk.

Rugalmasak vagyunk, de egy futó projekt esetén beérkező ügyfélkéréseket és módosításokat megbeszélés alapján hozzászámoljuk az eredeti kiajánlott árhoz.

Keressetek minket!

Kiemelt referenciák

D-Link - mydlinkhome.hu

Wordpress alapra épített weboldal, amely D-Link eszközöket mutat be otthoni felhasználóknak. A funkciók között szerepel a terméktámogatási dokumentumok, szoftverek letölthetősége, termékbemutatók megtekinthetősége és viszonteladók keresése az országban.

D-Link - smartmegoldasok.hu

Wordpress alapra épített weboldal, amely D-Link eszközöket mutat be vállalati közönségnek. A funkciók között szerepel a termékösszeállítás, terméktámogatási dokumentumok, szoftverek letölthetősége, termékbemutatók megtekinthetősége és viszonteladók keresése az országban.

Foodyny - digitális éttermi szolgáltatás és közösség

A Foodyny egy összetett, digitális éttermi szolgáltatás és közösségi weboldal egyben. Több olyan éttermi funkciót egyesít, amelyekkel már máshol lehetett találkozni, de egy márkanév alatt még nem.

Xexifi - társkereső oldal

Egy CodeIgniter alapokra épült, egyedi reszponzív társkereső oldal. Többek között GPS alapú keresés, videófeltöltés és videochat funkciókkal.

Fundango - Cut Your T

A Fundango felkérésére egy interaktív lookbookot készítettünk. Az elvárás az volt, hogy mobilon is jól működő egérmozgatásra reagáló felületet készítsünk. Ha az egér mutatóját a képernyő egyik szélétől a másikig visszük, akkor a modelljeink forognak, így bemutatva az adott ruházat minden részletét. A működés hasonló az érintőképernyős eszközökön is, természetesen ott az ujjunk mozgatásával érhető el az eredmény.

Gyors, precíz

Számos projekten dolgoztunk együtt. Megbízható, gyors, precíz és abszolút naprakész az aktuális frontend és backend trendek tekintetében. Az "ezt nem lehet megoldani" szófordulatot szerencsére nem ismeri. Keressétek bizalommal!

Magyar Péter Medoks - HEYTHERE

Magyar Péter Medoks

co-founder HEYTHERE

Megoldóember

Kevés az olyan cég, amit 3-5 évvel később is ugyanarra a feladatra, ugyanazon a néven el lehet érni - a Webness vezetője nekünk évek óta szállít megoldásokat, és sokadik ügyfélnek tudunk jól teljesíteni azért, mert van megoldóember a háttérben, akire számíthatunk. Technológiailag egyre rugalmasabbak és olyan megoldásokat is hajlandóak megismerni, amikkel nekünk még nem volt tapasztalatunk. A munkához kapcsolódó kommunikáció hatékony. Ha kérdés van, azt egy hónapokig tartó munka esetén is 3x1 óra alatt tisztázzuk, és a végén nem kell minden szőnyeg alá benézni, hogy tényleg van-e ott parketta.

Horváth Oszkár - Inteliza, Inc

Horváth Oszkár

ügyvezető igazgató Inteliza, Inc

Nagyok az elvárásaim

Nagyok az elvárásaim: az ár, a minőség, a kommunikáció és a határidők betartása alapvetően fontos minden partnerünknél. Abszolút elégedett vagyok az átadott munkák minőségével és a hozzáállásotokkal is. A konkurenciához képest magasabb áraitok vannak, de szerintem bárki szívesen fizet többet, ha a beígért időpontra elkészülnek a megrendelések. Emiatt is ajánllak titeket mindenkinek, akinek az enyémhez hasonlóan magasak az igényei.

Haász Dömötör - Rézangyal Kft és Fundango

Haász Dömötör

marketing vezető Rézangyal Kft és Fundango
Hívjon most!
Szikora Marcell

06-70/702-15-30

Szikora Marcell

vezető fejlesztő

"Garantálom, hogy kézzel fogható eredményekre váltjuk elképzelését. Hívjon most!"