Bankkártyás fizetés beépítése weboldalba

Bankkártyás fizetés beépítése weboldalba

Szenved, mert megrekedt? Nincs, aki segítsen abban, hogy bankkártyával is fizethessenek a vásárlói a weboldalán? Segítünk!

Még nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb banki szolgáltató?

Ne aggódjon, mert segítünk megtalálni az Önnek megfelelőt.

Nem jártas a banki adminisztrációban?

Semmi probléma. Van néhány olyan kapcsolattartónk, aki segít az ügyintézésben.

Wordpresst használ?

Gyors megoldást tudunk szállítani abban az esetben is, ha Ön Wordpresst használ, ez nem probléma számunkra.

Egyedi a weboldala?

Ha teljesen egyedi weboldala van, az sem jelent akadályt. Megvizsgáljuk és ha a megfelelő keretrendszert használja, akkor tudunk segíteni. Ne aggódjon, mert az esetek 90%-ában könnyű dolgunk van.

Keressen minket!

Munkaidőben telefonon érhet el bennünket: 06-70-702-1530
Emailben pedig folyamatosan várjuk jelentkezését: info@webness.hu

Milyen banki szolgáltatókat tudunk beépíteni?

Barion, Borgun, PayPal, OTP, OTP Simple, OTP Szép Kártya, K&H, K&H Szép, MKB Szép, CIB Bank, PayU, PayLike, PaySafe, Six Payments, Unicredit, stb...

Milyen webes rendszerekbe tudunk beépíteni?

Előfizetéses rendszerek, gyorsfizetéses rendszerek, webshopok, Wordpress oldalak, Joomla oldalak, egyedi PHP weboldalak, stb...

Kiemelt referenciák

Theo Papa konyhája

Budapest egyik legnépszerűbb ételkiszállítással foglalkozó cége keresett meg bennünket, mert szerette volna felújítani a majdnem 10 éves weboldalát. Az eredeti oldal jól üzemelt, szerették az emberek, de új, modern alapokra akartuk építeni az új honlapot, amely immár mobilról is jól működik. Elsődleges cél volt, hogy a lehető leggyorsabban tudjanak a vendégek rendelést leadni, anélkül, hogy bármit is keresgélniük kelljen. Hatalmas segítség volt a fejlesztés alatt a megrendelői hozzáállás, amelyet az egész fejlesztés során pozitív élményként éltünk meg. Hatékonyabb és jobb weboldalak építhetőek akkor, ha az ügyfél tudja mit akar és konkrét elképzelései vannak. Ez ismét bebizonyosodott!

Jánosik és Társai Kft.

A Jánosik és Társai Kft. új weboldalának kivitelezésével a Creative Human Solutions Kft. keresett meg bennünket, amelyet nagy örömmel vállaltunk. Feladatunk volt a weboldal strukturális kialakítása és a megbízó cég által nyújtott tervek alapján való pontos kivitelezés. Elsődleges szempont volt a mai kor igényeinek való abszolút megfelelés. Ezek között a gyors oldalbetöltés, a mobilon való korrekt megjelenés és a kényelmesen és kompakt módon használható funkciók. Mivel WordPress alapokra építkeztünk, így az adminisztrációs rendszert is személyre szabtuk, így bármely az oldalon megjelenő tartalom az adminisztrátor által módosítható.

Megoldóember

Kevés az olyan cég, amit 3-5 évvel később is ugyanarra a feladatra, ugyanazon a néven el lehet érni - a Webness vezetője nekünk évek óta szállít megoldásokat, és sokadik ügyfélnek tudunk jól teljesíteni azért, mert van megoldóember a háttérben, akire számíthatunk. Technológiailag egyre rugalmasabbak és olyan megoldásokat is hajlandóak megismerni, amikkel nekünk még nem volt tapasztalatunk. A munkához kapcsolódó kommunikáció hatékony. Ha kérdés van, azt egy hónapokig tartó munka esetén is 3x1 óra alatt tisztázzuk, és a végén nem kell minden szőnyeg alá benézni, hogy tényleg van-e ott parketta.

Horváth Oszkár - Inteliza, Inc

Horváth Oszkár

ügyvezető igazgató Inteliza, Inc

Ár/érték arány nagyon jó

A közösen kidolgozott rendszereink megoldása nagyon hatékonyan, rugalmasan történt. A Webness által létrehozott szoftverek kialakításánál teljes mértékben a megrendelő igényei voltak szem előtt tartva. Nagyon pozitív a hozzáállásuk a tesztidőszak letelte utáni problémák megoldásához. Nem utolsó sorban a munkájuk ár/érték aránya nagyon jó.

Zelerik Attila - Medor Kft.

Zelerik Attila

ügyvezető igazgató Medor Kft.

Elégedett vagyok

Abszolút elégedett vagyok a munkátokkal. Ha az iskolában lennénk, akkor csillagos ötös osztályzatot adnék. Külön díjazom a rugalmasságotokat és udvariasságotokat. Köszönöm, ahogy hozzám és a weboldalamhoz álltatok az elejétől a végéig és hogy ez nem változott a fizetés után sem.

Dr. Békési Diána - Nádi-Dental Kft.

Dr. Békési Diána

szájsebész Nádi-Dental Kft.
Hívjon most!
Szikora Marcell

06-70/702-15-30

Szikora Marcell

vezető fejlesztő

"Garantálom, hogy kézzel fogható eredményekre váltjuk elképzelését. Hívjon most!"

Sikertörténet: Orha Művek Kft.

Körülbelül február elején keresett meg az irodámban Orha József az Orha Művek ügyvezetője. Kíváncsi volt, hogy milyen eszközökkel lehetne a cége online megjelenését pár szinttel magasabbra emelni. Az egész így kezdődött...