Vállalat- és termelésirányító szoftverek

Vállalat- és termelésirányító szoftverek

Webes alapú megoldásainkat kínáljuk bármilyen típusú adminisztrációs, vagy termelésirányítási probléma megoldására. Bármikor, bármilyen böngészőből elérhető, azonnali adatokkal szolgálunk, amelyeket akár okostelefonnal is, alkalmazás telepítése nélkül elemezhetünk.

Exceles, vagy papír alapú megoldások helyett

Egy vállalat egy bizonyos méretig és ideig elvezényelhető papír alapon, de hamar kaotikussá válhat a dolog, ráadásul visszakövethetetlen, hogy mikor mi történt. Az Excelben vezetett adatok már nyújtanak bizonyos fokú rugalmasságot, de egyedi problémáinkra csak nyögvenyelősen alkalmazható.

Egy egyedileg tervezett, kifejezetten a probléma megoldását célzó, a megrendelő cég igényeire szabott megoldsát kínálunk, amely munkaórákat spórol meg és extra statisztikai elemzés lehetőségét nyújta a vezetők számára.

Elavult rendszerek lecserélésére

Munkánk során többször találkoztunk már olyan esettel, hogy elavult, régi, a feladatát a mai igényekhez mérten csak részben ellátó alkalmazással dolgozott ügyfelünk. Ezeket a szoftvereket újraterveztük és teljesen új külsővel, a modern technológiát felhasználva, azok hatékonyságát is megnövelve valósítottuk meg. 

Integráció

Szoftvereink bármilyen egyéb, a cégnél már használatban lévő rendszerrel összeköthető, a kettő között adatcsere és folyamatos kommunikáció megvalósítható. Így például beléptető rendszerek, termelést vizsgáló rendszerek, vagy bármilyen pénzügyi rendszer is alkalmas arra, hogy szoftverünkben szerepet kapjanak bizonyos funkciók megvalósításakor.

Kiemelt referenciák

Leltár program

Ráhúzható bármilyen termékcsoportra, márka és kategórialebontásban. Ha termék érkezik be, vagy kerül ki a boltból, akkor az külön rögzíthető, visszakereshető.

Személyügyi program

Az összes dolgozó adata egy adott rendszerben, amelyben végtelen számú kombináció áll rendelkezésre a lekérdezésekhez. Mindez összekötve a munkaidő beosztást végző rendszerrel.

Munkaidő nyilvántartás

Részlegenkénti munkaidő előretervező, többszintű felhasználói jogosultsággal, illetve kimutatásokkal, automatikus bérfeladással. Szabadságok és munkaszüneti napok kezelve.

Ár/érték arány nagyon jó

A közösen kidolgozott rendszereink megoldása nagyon hatékonyan, rugalmasan történt. A Webness által létrehozott szoftverek kialakításánál teljes mértékben a megrendelő igényei voltak szem előtt tartva. Nagyon pozitív a hozzáállásuk a tesztidőszak letelte utáni problémák megoldásához. Nem utolsó sorban a munkájuk ár/érték aránya nagyon jó.

Zelerik Attila - Medor Kft.

Zelerik Attila

ügyvezető igazgató Medor Kft.
Hívjon most!
Szikora Marcell

06-70/702-15-30

Szikora Marcell

vezető fejlesztő

"Garantálom, hogy kézzel fogható eredményekre váltjuk elképzelését. Hívjon most!"