Weboldal fogászoknak

Weboldal fogászoknak

Különleges csomagunk a fogászati szegmensben dolgozók számára lett kialakítva. Elsődleges célja, hogy kényelmessé tegye a kommunikációt a betegek és a fogorvosok között, mindezt úgy, hogy kifejezetten marketing szemléletű a felépítés, magyarul fizető vendéget hoz.

Felméréseink alapján kiderült, hogy a fogászok jelentős része fontosnak tart bizonyos elemeket a weboldalán. Általában ezek a funckiók a páciensekkel való kapcsolattartást segítik elő. Ilyen az online időpontfoglalás, a szakértő válaszol rész és a szolgáltatások részletes bemutatása.

Mobilon is működik

Kiemelten fontos újítás a legtöbb hasonló oldaltól eltérően, hogy mobilon is tökéletesen működik, így pár gombnyomással foglalható időpont kedvenc orvosunkhoz. Előre beállított időszakok alapján választhatóak a kezelések. Ez nagy segítség a papír alapú időbeosztás lecseréléséhez is. Ráadásul beállítható, ha nyaralni megy a doktornő vagy doktorúr, így feleslegesen nem fogják zaklatni őt.

Fontos a bizalmi kapcsolat

Hatalmas ereje van annak, ha a panaszunkat egy olyan szakértőnek mondhatjuk el, aki egyébként nem biztos, hogy bármikor ráérne. Ráadásul teljesen ingyen. Ezt a weboldalt meglátogató betegek megtehetik a szakértő válaszol fül alatt. Ezáltal olyan bizalmi kapcsolat alakul ki páciens és orvosa között, amely alapján bátrabban egyeztetnek tényleges időpontot. Ráadásul az idő múlásával minél több kérdést tettek fel az érdeklődők, annál nagyobb forgalmat jelent a weboldal számára.

Ugyanez a helyzet a szakértői bloggal, amely a látogatók számát növelve a marketing részét képezi. Gyakori, friss szakmai hírek és tudnivalók, amelyek aktuálisak a potenciális látogatók számára. Ezt díjazza a Google, így egyre előrébb juthatunk a keresőben is. A keresőoptimalizált kialakítás ugyanezt a célt szolgálja.

Keressen fel minket és ismerje meg a többi előnyt is!

Elégedett vagyok

Abszolút elégedett vagyok a munkátokkal. Ha az iskolában lennénk, akkor csillagos ötös osztályzatot adnék. Külön díjazom a rugalmasságotokat és udvariasságotokat. Köszönöm, ahogy hozzám és a weboldalamhoz álltatok az elejétől a végéig és hogy ez nem változott a fizetés után sem.

Dr. Békési Diána - Nádi-Dental Kft.

Dr. Békési Diána

szájsebész Nádi-Dental Kft.
Hívjon most!
Szikora Marcell

06-70/702-15-30

Szikora Marcell

vezető fejlesztő

"Garantálom, hogy kézzel fogható eredményekre váltjuk elképzelését. Hívjon most!"

Valóban megtérül a reszponzív dizájn?

Az üzletben bármilyen befektetésnek akkor van csak értelme, ha legalábbis hosszú távon számíthatunk a megtérülésére. Így van ez a webes jelenléttel is.