Theo Papa konyhája

Budapest egyik legnépszerűbb ételkiszállítással foglalkozó cége keresett meg bennünket, mert szerette volna felújítani a majdnem 10 éves weboldalát. Az eredeti oldal jól üzemelt, szerették az emberek, de új, modern alapokra akartuk építeni az új honlapot, amely immár mobilról is jól működik. Elsődleges cél volt, hogy a lehető leggyorsabban tudjanak a vendégek rendelést leadni, anélkül, hogy bármit is keresgélniük kelljen. Hatalmas segítség volt a fejlesztés alatt a megrendelői hozzáállás, amelyet az egész fejlesztés során pozitív élményként éltünk meg. Hatékonyabb és jobb weboldalak építhetőek akkor, ha az ügyfél tudja mit akar és konkrét elképzelései vannak. Ez ismét bebizonyosodott!

Jánosik és Társai Kft.

A Jánosik és Társai Kft. új weboldalának kivitelezésével a Creative Human Solutions Kft. keresett meg bennünket, amelyet nagy örömmel vállaltunk. Feladatunk volt a weboldal strukturális kialakítása és a megbízó cég által nyújtott tervek alapján való pontos kivitelezés. Elsődleges szempont volt a mai kor igényeinek való abszolút megfelelés. Ezek között a gyors oldalbetöltés, a mobilon való korrekt megjelenés és a kényelmesen és kompakt módon használható funkciók. Mivel WordPress alapokra építkeztünk, így az adminisztrációs rendszert is személyre szabtuk, így bármely az oldalon megjelenő tartalom az adminisztrátor által módosítható.

Salzgitter Mannesmann

Magyarország egyik legnagyobb acélkereskedelmi vállalatának készítettük el mobilbarát weboldalát. A felkérés nagyon szimpatikus volt: az új honlapot helyezzük technikailag modern keretrendszerre, megőrizve a hagyományokat, konzervatívan álljunk a megjelenés kérdéséhez. Kiváló alapnak bizonyult a német anyavállalat weboldala, így is kihangsúlyozva az egységességet és következetességet. Az oldalon megtalálhatóak a forgalmazott termékek részletes és jól kategorizált bemutatóanyagai, a szolgáltatások és egyedi iparági megoldások leírásai, illetve telephely- és partnerinformációk.

Murányi 20 Lakópark

A weboldal kialakítása során elsődleges volt, hogy az érdeklődők a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben kérhessenek ajánlatot a kiszemelt lakásuk után érdeklődve. WordPress alapokra épült és mobilbarát weboldalról lévén szó a felhasználók mobiltelefonról is informálódhatnak leendő otthonukról. Interaktív térkép segít abban, hogy megismerjük a környéket és galéria mutatja be az épület terveit és az építkezés mentét.

Voxens

A cél egy olyan weboldal elkészítése volt, amely informatívan tükrözi ügyfelünk termékének előnyeit, emellett meggyőzheti a befektetni vágyókat arról, hogy a termékben még több potenciál rejtőzik. Mivel speciális sportorvosi műszerről beszélünk, így kézenfekvő volt, hogy egy dinamikus és sporthoz közeli külsővel ruházzuk fel a honlapot. Természetesen mindezt mobilbarát módon, WordPress alapokra építve valósítottuk meg.

Use2Rent - Autóbérlés

Ügyfelünk számára egy autóbérlést lebonyolító rendszert építettünk ki. A weboldal segítségével megtekinthetőek a szabad autók egy adott városban, méghozzá kategorizálva, képekkel és egyéb részletes információkkal. A foglalásokat egy online naptár tárolja, amely segítségével egyszerűen menedzselhetőek a kölcsönzések.

TudásTárs

A weboldal kialakítása során könnyű dolgunk volt, hisz nagy mennyiségű kész tartalom állt a rendelkezésünkre. Mindig hatékonyabb és jobb eredmény elérhető el akkor, ha a honlapon szereplő képek, videók és szöveges tartalmak a tervezés során már áttekinthetőek és rendszerezhetőek. A Tudástársadalom alapítvány az évek alatt rengeteg eseményt és programot szervezett a tudomány iránt érdeklődők számára. Erre a gyűjteményre öröm volt mobilbarát formában, jól strukturáltan és sok multimédia anyaggal weboldalt tervezni és építeni.

Sigfrid az egészségért!

Szabó Sigfrid több évtizede dolgozik azon, hogy készítményeivel segítsen az emberek egészségügyi gondjain. Weboldalán keresztül évek óta szép számmal vásárolnak a felhasználók, de a vásárlási folyamatokat vizsgálva tudtunk ajánlani fejlesztési lehetőségeket. Első sorban olyan funkciókat építettünk be, amivel a felhasználó kosárértékét maximalizálhatjuk. Ilyen például a csomagajánlat, a mennyiségi upsell és az ingyenes házhozszállítási limit.

Miskolci Nemzeti Színház

A miskolci SMcom Kft. megbízásából készítettük el Miskolc színházának új weboldalát. A design terveit a cég biztosította, illetve a portál alapjához csak indokolt esetben nyúltunk. Fő feladatunk az új külső leprogramozása volt, méghozzá mobilbarát módon. A kiváló arculattervezésnek köszönhetően a modern külsővel ellátott weboldal professzionalizmusát a magas felbontású fotók és a jól átgondolt struktúra adja.

Aviva Communities

Egy auszttrál partnerünk megrendelésére készítettük ezt a weboldalt, amely Wordpress alapokon nyugszik. A feladatunk az admin személyreszabása, a design leprogramozása, méghozzá mobilbarát módon és a weboldal struktúra kialakítása. Cél volt az egyszerű használhatóság és a gyors weboldalbetöltés. Fontos volt még az is, hogy az idősebb korosztály akadálymenetesen tudja használni az oldalt, így nagyobb betűméretekkel dolgoztunk.

Peaches & Cream - Merch

A jól ismert budapesti szórakozóhely hivatalos online boltja. Vásárolhatunk tollat, baseball sapkát, gumikacsát, kispárnát, hűtőmágnest és kulcstartót is. Természetesen a Peaches & Cream logójával és színeivel. A webshop a mai igényeknek megfelelően mobilbarát és a lehető leggyorsabb betöltést biztosítja telefonon is. A megrendelő igényeknek abszolút megfelelően végeztük a felhasználói folyamatok kialakítását, így mindig könnyű és gyors a vásárlás menete.

D-Link - mydlinkhome.hu

Wordpress alapra épített weboldal, amely D-Link eszközöket mutat be otthoni felhasználóknak. A funkciók között szerepel a terméktámogatási dokumentumok, szoftverek letölthetősége, termékbemutatók megtekinthetősége és viszonteladók keresése az országban.

D-Link - smartmegoldasok.hu

Wordpress alapra épített weboldal, amely D-Link eszközöket mutat be vállalati közönségnek. A funkciók között szerepel a termékösszeállítás, terméktámogatási dokumentumok, szoftverek letölthetősége, termékbemutatók megtekinthetősége és viszonteladók keresése az országban.

Foodyny - digitális éttermi szolgáltatás és közösség

A Foodyny egy összetett, digitális éttermi szolgáltatás és közösségi weboldal egyben. Több olyan éttermi funkciót egyesít, amelyekkel már máshol lehetett találkozni, de egy márkanév alatt még nem.

Xexifi - társkereső oldal

Egy CodeIgniter alapokra épült, egyedi reszponzív társkereső oldal. Többek között GPS alapú keresés, videófeltöltés és videochat funkciókkal.

Total Damage Store

A totaldamage.blog.hu oldal tulajdonosai úgy döntöttek, hogy nyitnak egy webshopot a küzdősportok szerelmeseinek. A legkülönfélébb utcai viseleteket találhatjuk meg az üzletben. Szűrhetünk márkák alapján, vannak női és férfi ruhák, illetve kiegészítők is. A megvalósítás természetesen reszponzív. És a borítás alatt Wordrpess motor pörög, amelyen párhuzamosan egy különálló blog is fut.

Grabo Bakos művész weboldala

Egy letisztult és egyszerű tervezés alapján készült bemutatkozó weboldal, amelyről elérhető Gábor YouTube csatornája, Facebook oldala és SoundCloud lejátszási listája is. Az ibizai partyélet kedvelt szaxofonosának közvetlen üzenet küldhető a weboldal keresztül.

Orha Művek Kft céges weboldal

Egy olyan céges weboldalt szerettünk volna elkészíteni Orha úr számára, amely hűen mutatja be az érdeklődőknek az Orha Műveket. Elsődleges volt, hogy a referenciákat kiemelten kezeljük. Nagy felbontású képek, releváns ügyfélvélemények, térképes elhelyezés támasztják alá, hogy nem csak országos szinten, hanem egy nemzetközileg is sikeres cég weboldalán járunk. Mindez lényeges, hisz nem csak egy bemutatóoldalt szerettünk volna készíteni, hanem egy önállóan értékesíteni képes rendszert. Így Google Adwords hirdetésekhez kapcsolható, láthatatlan landoló oldalak is helyet kaptak a honlapon belül.

Fundango - Cut Your T

A Fundango felkérésére egy interaktív lookbookot készítettünk. Az elvárás az volt, hogy mobilon is jól működő egérmozgatásra reagáló felületet készítsünk. Ha az egér mutatóját a képernyő egyik szélétől a másikig visszük, akkor a modelljeink forognak, így bemutatva az adott ruházat minden részletét. A működés hasonló az érintőképernyős eszközökön is, természetesen ott az ujjunk mozgatásával érhető el az eredmény.

Leltár program

Ráhúzható bármilyen termékcsoportra, márka és kategórialebontásban. Ha termék érkezik be, vagy kerül ki a boltból, akkor az külön rögzíthető, visszakereshető.

Személyügyi program

Az összes dolgozó adata egy adott rendszerben, amelyben végtelen számú kombináció áll rendelkezésre a lekérdezésekhez. Mindez összekötve a munkaidő beosztást végző rendszerrel.

Munkaidő nyilvántartás

Részlegenkénti munkaidő előretervező, többszintű felhasználói jogosultsággal, illetve kimutatásokkal, automatikus bérfeladással. Szabadságok és munkaszüneti napok kezelve.

StartupNaptár

Légy naprakész a startup világban. Iratkozz fel a hírlevélre, vagy töltsd le az okostelefonos naptárak egyikét.

EventNav

Információ. Okostelefonokon.

SuperTruper szerszámbolt

Sárospatak legkiválóbb szerszámüzletének weboldala. Elég komoly ráncfelvarráson esett át az előző oldalhoz képest. Ráadásul teljesen mobilbarát megjelenést kapott. De ennél még tovább mentünk! A főoldalon megtalálható egy Magyarország térkép, amely minden böngészőmérethez igazodik. Ráadásul ha a megyék bármelyikére rávisszük az egerünket, akkor megjelenik az adott terület képviselőjének elérhetősége is. Szintén mobilbarát az egérrel lapozható online katalógus, amely tartalmazza az összes elérhető terméket, kategóriákra bontva, cikkszámokkal és képekkel.

Nami Webshop

A Nami oldala abból a szempontból érdekes, hogy két jól elkülöníthető szakaszban készült el. Az első fázis egy céges bemutatkozó weboldal elkészítése volt. A célja a cég és a termékek bemutatása szövegesen, illetve fotókkal. A második fázisban egy webshop modult építettünk be a már meglévő rendszerbe. Ezáltal már nem csak nézegetni lehet a figurákat, de meg is lehet őket vásárolni. Az oldal szerkezetét nézve mobilbarát és több nyelven is működik.

Huszti Autómosó

A Huszti Autómosó számára készített céges weboldal reszponzív alapokon nyugszik. Úgynevezett "one page" honlap, amely egyetlen egy oldalból áll. Ez azt jelenti, hogy a felső menü mindig látszik és egy menüpontra kattintva a kapcsolódó tartalomra gördül a nézet. Parallax elemeket is alkalmaztunk, amelyek többsíkúvá teszik az élményt: olyan, mintha több réteg egymáson mozogna scrollozás közben.