Szolgáltatások

Weboldal készítés

Weboldal készítési irányelveink különböznek a versenytársainktól. Az árajánlatkérők nagy részének igazából nem weboldalra van szüksége. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy nem egy klasszikus weboldalra van szüksége. Tehát az általános kérés egy szolgáltatások/bemutatkozás/referenciák oldalakból álló kombináció, ami abban az esetben lehet megfelelő, ha egy online katalógusként szeretnénk használni a weboldalunkat. Mi viszont ennél többet látunk egy weboldalban. Cégek számára olyan bemutatkozó honlapot javaslunk, amely nem csak behozza a potenciális ügyfelet, de megragadja őt és a lehető legeredményesebb módon kezeli őt. Pont, mint egy kiváló értékesítő. Van megoldásunk azok számára is, akik kifejezetten egy szolgáltatást, vagy terméket szeretnének eladni. A landoló oldalak segítségével lézerként lőhetjük ki a potenciális vásárlókat az interneten. Tehát olyan vevőszerző weboldalakat építünk, amelyek nem csak állnak az internet egy sarkában, hanem robotként tevékenykednek, részt vesznek az értékesítésben és a reklámozásban. Olyan technológiákat használunk, amelyek segítségével az internetet használók közül a lehető legtöbbet el tudunk érni. Hamarosan az okostelefonok és a tabletek teljesen átveszik az uralmat az asztali számítógépek fölött. A reszponzív weboldalak technológiájával ez a közeg is teljes mértékben kiszolgálható. A marketing- és értékesítésorientáltság, illetve a mobilbarát megvalósítás tükrében készítjük el Wordpress oldalainkat, illetve webáruházainkat is.  Különleges termékünk egy kifejezetten a fogászati szcénában dolgozók számára készült honlapcsomag, amelyet fogorvosok, fogászat centrumok igényei alapján alakítottunk ki. Rendelkezünk eszközökkel azok számára is, akik mernek nagyot álmodni. Közösségi oldalakat bármilyen tematika alapján el tudunk készíteni. Az azonnali chat és levelezési funkció, az üzenőfal használata, a képek megosztása és akár az élő videokonferencia mellett számos érdekes funckió beépíthető.  

Weboldal-optimalizálás

Sajnos gyakori tapasztalat az, hogy egy weboldal elkészültével 100%-os teljesítményen működik. Több szempontból vizsgálva is ez a helyzet, nézzünk meg párat ezek közül. Mobilbarát weboldal Manapság már ritkábban készülnek nem mobilbarát oldalak, ezért inkább a régebben készült honlapokkal probléma az, hogy okostelefonon nem használható megfelelően, sőt idegesítő a használata. Ha esetleg még olyan weboldallal rendelkezik, amelyik nem mobilkompatibilis, akkor olvasson utána a Mobilbarát weboldal szolgáltatásunknak. Betöltési sebesség optimalizálása Leggyakoribb hiba, amit láthatunk akár a hazai piacon is, hogy a nagyobb portálok is nagyon lassan, vagy szinte sehogy nem töltődnek be. Ez a probléma megoldható pár apró lépéssel is, de van, amikor teljes újrastrukturálás szükséges. Foglalkozunk Betöltési sebesség optimalizálással, így tudunk segíteni a hasonló esetekben. Konverzióoptimalizálás Talán az egyik legfontosabb, de inkább már haladó szintű tényező a látogatók viselkedését és vásárlásait vizsgáló és optimalizáló folyamat. Azt gondolom, hogy ebben az esetben sosem fogjuk elérni a 100% teljesítményt, mert mindig van mit finomítani. Ez abszolút nem rossz hír, hisz minden egyes helyére tett lépés plusz bevételt jelent, kézzelfogható eredménnyel. Több részletet a Konverzióoptimalizálás szolgáltatásunk aloldalán tudhat meg. Speciális esetek Abban az esetben is állunk rendelkezésére, ha speciális optimalizálásra lenne szüksége. Keressen fel minket kérésével!

Egyedi szoftverfejlesztés

Csak technológiai korlátja van annak, hogy mit tudunk megvalósítani egy egyedi szoftverrel. A jó hír pedig az, hogy ez a határvonal nagyon széles, így remek lehetőségeink vannak.  Vállalat- és termelésirányítási rendszerek Üzleti, vállalatirányítási vagy termeléskövető szoftverek segíthetik a vezetőket abban, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek és számszerűsítve láthassák azt, hogy mi az amin változtatniuk kell a nagyobb hatékonyság elérése érdekében. További részletek a Vállalat- és termelésirányítási rendszerek szolgáltatásunk aloldalán. Beléptető rendszerek Nem a hagyományos funkciókkal rendelkező beléptető rendszerek egyikét kínáljuk. A mi rendszerünk egy olyan modulokkal bővített változat, amely segítségével nem csak nyomonkövethetjük dolgozóink tartozkódási helyeit, de menedzselhetjük is őket. Így tudhatunk arról, hogy ki mikor volt beteg és mikor megy szabadságra. További információk a Beléptető rendszereket tárgyaló aloldalon. Alvállalkozói munka Nagyon szeretünk más ügynökségekkel dolgozni, mert tapasztalataink szerint mindig professzionális az együttműködés. További részletek az Alvállalkozói munka aloldalon olvashatóak.

Hívjon most!
Szikora Marcell

06-70/702-15-30

Szikora Marcell

vezető fejlesztő

"Garantálom, hogy kézzel fogható eredményekre váltjuk elképzelését. Hívjon most!"